Mısır'da Nil Nehri’ne kamyon düştü: 2 ölü
![Mısırda Nil Nehri’ne kamyon düştü: 2 ölü](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/740x416//61dd8e7570380e130c813f00.jpg)
Nil Nehri’ne düşen kamyonda bulunan 2 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, kayıp 8 kişi için ise arama çalışmalarının devam ettiği açıklandı
Mısır'da Nil Nehri’ne düşen kamyonda bulunan 2 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, kayıp 8 kişi için ise arama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.
Mısır’ın Giza bölgesinde bulunan Monshaat Al-Kanater köyünde dün, içinde 24 kişinin bulunduğu bir kamyonun Nil Nehri’ne düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kayıp 8 kişi için arama çalışmalarının devam ettiği bildirilirken, aralarında çocukların da bulunduğu 24 kişiden 14’ü yaralı olarak kurtarıldı.
Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, kaza esnasında kamyon şoförünün ruhsatsız bir vapurla karşı kıyıya geçmeye çalıştığı aktarılırken, “Ehliyetsiz feribot sürücüsüyle 3 çalışanı tutuklandı. Vapur sahibini yakalama çalışmaları devam ediyor” ifadelerine yer verildi.
Kamyonun bir çiftlikten dönen işçileri taşıdığı öğrenildi.
Mısır'da bakımsız yollar ve gevşek trafik düzenlemeleri nedeniyle sık sık kazalar yaşanıyor.
Mısır'ın kuzeydoğusundaki Sina Yarımadası'nda 8 Ocak'ta uluslararası bir karayolu üzerinde meydana gelen otobüs kazasında en az 16 kişi hayatını kaybetmiş, 18 kişi de yaralanmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Steve Jobs’ın Şaşırtıcı Alışkanlığı! Ayaklarını Klozete Sokuyordu… İşte Bu Tuhaf Ritüelin Arkasındaki Gerçek!
Gerginlik tırmandı: Sam Altman teklifle dalga geçti, Elon Musk ‘dolandırıcı’ dedi! Eski arkadaş, yeni düşman: Bu noktaya nasıl geldiler?
Türkiye’yi müttefik görenlerin oranı hızla artıyor! Anket sonucu açıklandı: Yalnızca bir ülkede sonuç 2 puanla farklı çıktı…
Dünyanın İç Çekirdeğinin Şekli Değişiyor! Deprem Dalgalarından Gelen İpuçları…
Dünyanın En İyi Üniversiteleri Belli Oldu! İlk 1000'de Türkiye'den 11 Üniversite Var