Mısır duyurdu: "Günde 600 kamyon Gazze Şeridi’ne girecek"

Mısır Dışişleri, Göç ve Yurtdışı Mısırlılar Bakanı Badr Abdellaty, yarın yürürlüğe girmesi beklenen Gazze Şeridi’nde ateşkes ve esir takası anlaşmasının “50 kamyon yakıt dahil olmak üzere günde 600 kamyonun Gazze Şeridi’ne girişini” öngördüğünü söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail ile Hamas arasında varılan ateşkes ve esir takası anlamasından yeni bir detay açıklandı. Mısır Dışişleri, Göç ve Yurtdışı Mısırlılar Bakanı Badr Abdellaty yaptığı açıklamada yarın yürürlüğe girmesi beklenen ateşkes ve esir takası anlaşmasının “50 kamyon yakıt dahil olmak üzere günde 600 kamyonun Gazze Şeridi’ne girişini” öngördüğünü söyledi.
BİNLECE KİŞİ FELAKET ŞARTLARDA YAŞIYOR
Abdellaty, “300 kamyonun Gazze Şeridi'nin kuzeyine gideceğini umuyoruz” diyerek, binlerce kişinin yardım kuruluşlarının söylediğine göre felaket şartlarda yaşadığını belirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD ve Rusya heyetleri, Suudi Arabistan'da masaya oturdu: Masadaki 3 önemli başlık arasında 'Karadeniz' var...
Şok Edici Keşif! Piramitlerin Binlerce Yıllık Sırrı Ortaya Çıktı: Metrelerce Derinlikte Bulundu…
Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması dış basında nasıl yankılandı?
Papa'dan 5 hafta sonra ilk görüntü: Hastane önünde kendisini bekleyenleri balkondan selamladı
Gazze'de bombalar susmuyor! İsrail saldırılarında en az 30 Filistinli hayatını kaybetti...