"Mario Draghi'nin masasına çıktım, iç çamaşırımı konuşuyorlar"

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi'ye konfeti alan eylemcinin adının Josephine Witt olduğu öğrenildi. Witt attığı tweet'de eylemin değil iç çamaşırının konuşulmasına tepki gösterdi.
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi'ye açıklama yaptığı sırada masasına çıkıp konfeti atan eylemcinin adının Josephine Witt olduğu öğrenildi. Eylem sonrası gözaltına alınan Josephine Witt, dün serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından eylem hakkında tweetler attı.
The #confetti-attack was not a #femen protest, I'm sorry ladies. I consider myself a freelance-activist. #exfemen #ecb Free Riot!
— Josephine Witt (@josephine_witt) 15 Nisan 2015
Sosyal medyada gördüğü destek konusunda teşekkür eden Witt, FEMEN üyesi olduğuna dair söylentiler için "Üzgünüm hanımlar, konfeti eylemi FEMEN değildi. Ben kendimi bağımsız aktivist olarak görüyorum. #exfemen" şeklinde açıklama yaptı.
1993 doğumlu olan Josephine Witt, eylem hakkında gelen yorumlar için de tepki gösterdi. Witt, iç çamaşırıyla ilgili gelen yorumlara, "sen o kadar Draghi'nin masasına çık, insanlar iç çamaşırını konuşsun" dedi.
Mario Draghi'ye konfetili protesto
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mahkumlarla poz, operasyonu ifşa... ABD, Kristi Noem'i konuşuyor: "Bakan mı fenomen mi?"
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…