Maldivler, İsraillilerin ülkeye girişini yasaklayacak

Maldivler hükümeti, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları nedeniyle İsraillilerin ülkeye girişini yasaklama kararı aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 240 gündür devam ederken, Maldivler hükümeti İsraillilerin ülkeye girişini yasaklama kararı aldı. Başkanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu'nun İsrail pasaportuna sahip olanların ülkeye girişini engellemek için yasaları değiştirmeye ve süreci denetlemek için bir alt komite kurmaya karar verdiği aktarıldı.
Geçen yıl yaklaşık 11 bin İsrailli Maldivler'i ziyaret ederken, bu sayı ülkeye toplam giren turist sayısının yüzde 0.6'sını oluşturdu. İsrail'in nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan Maldivler ile diplomatik bağları bulunmuyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yeni nesil ulaşım aracı: Robot at
Belçika'da IPTV için düğmeye basıldı: Erişim çöktü, ekranlar karardı
Çin'den Trump'a rest! Telefon yerine misilleme geldi: ABD ürünlerine uygulanan tarifeleri yüzde 84'e çıkardı!
'Panayır striptizcisi' demişti! Şimdilik savaş baltalarını gömdüler! 20 yıllık küslük sona erdi!
10 bin yıl sonra ulu kurtlar yeniden hayatta! Nesli tükenmişti… Bilim insanları detayları açıkladı