hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA HABERİ... İsrail 2 mülteci kampını vurdu: En az 40 kişi öldü

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İsrail, Gazze'de katliam yapmaya devam ediyor. Son olarak İsrail, Gazze Şeridi'nde bulunan Nuseyrat Kampı’nı ve Han Yunus bölgesini vurdu. İlk gelen bilgilere göre en az 40 kişi hayatını kaybetti, saldırıda çok sayıda yaralı var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaralılar kamyonlarla, özel araçlarla taşındı. Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesi bir kez daha İsrail tarafından vuruldu. Çoğu çocuk, birçok kişi yaşamını yitirdi.

    İsrail uçakları Gazze'de iki ayrı noktaya saldırı düzenledi. Saldırılardan birinin Gazze'nin orta kesiminde bulunan Nuseyrat Kampına düzenlediği açıklandı. Diğer güvenli bölge ilan edilen El Mavasi Mülteci Kampında bulunan bir akaryakıt deposuydu.

    Gazze Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Nuseyrat Kampındaki okul BM tarafından işletiliyordu. Ve okulda Gazze'de yerinden edilen binler kalıyordu.

    İsrail geçtiğimiz hafta da El Mavasi Kampını 2 tonluk bombalarla vurmuş saldırıda 90'dan fazla sivil hayatını kaybetmiş, 300'den fazla kişi de yaralanmıştı. İsrail bu saldırıda Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin El Kassam Tugaylarının lideri Muhammed Deif'i hedef aldığını açıklamıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow