hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kongrede Trump'a bandajlı destek

    KAYNAKAFP

    Suikast girişiminde kulağından yaralanan Donald Trump, başkan adaylığını kabul edeceği Cumhuriyetçi Parti kongresinde moda akımına neden oldu. Kongreye katılan delegeler, Trump'a desteklerini göstermek için salona kulaklarında bandajla geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beyaz bir kâğıt aldı, bir kısmını katlayarak kulağına yapıştırdı. Kongreye bu şekilde katılınca dikkatleri çekti, destek vermek isteyen çok sayıda Cumhuriyetçi de destek verdi. ABD'nin Wisconsin eyaletindeki Milwaukee'de toplanan Cumhuriyetçi Parti ulusal kongresinde eski ABD Başkanı Trump'a destek geldi. Geçtiğimiz günlerde suikasta uğrayan ve kulağı yaralanan Trump için Cumhuriyetçiler, kulaklarına bandaj takarak kongreye katıldı.

    Kongrede Trumpa bandajlı destek

    Bir katılımcı şunları söyledi:

    "Başkan Trump'la dayanışma amacıyla sağ kulağıma bir bandaj takıyorum. Bu, Arizona heyetindeki başka bir delege tarafından başlatıldı, ben de onu kopyaladım ve şimdi yayılıyor."

    Kongrede Trumpa bandajlı destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trump'ın yaşadığı saldırıyı kınayan Cumhuriyetçiler, onu onurlandırmaları gerektiğini vurguladı:

    "Bunun bir trajedi olduğunu anladık. Asla yaşanmamalıydı. Ve bunu onunla birlikte yaşadığımızı, onu onurlandırdığımızı, ona saygı duyduğumuzu bilmesini istedik. Biz onun arkasındayız. Biz de onun yanındayız."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow