Kolombiyalı isyancı grup, Rus rehineyi öldürdü

Kolombiya'da isyancı ELN örgütü, ellerindeki bir Rus rehineyi kaçmaya çalıştığı sırada öldürdüklerini duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Örgüt Ermeni kökenli Rus vatandaşı Arsen Voskanyan'ın geçen Nisan ayında öldürüldüğünü bildirdi.
BBC Türkçe'nin haberine göre, Voskanyan geçen Kasım'da kaçırılmıştı ve ELN tarafından ülke dışına kaçırmak için zehirli kurbağa toplamakla suçlanıyordu.
Örgüt hükümetle barış görüşmeleri yürütüyor ancak adam kaçırma politikalarının yakın gelecekte büyük ihtimalle değişmeyeceğini söylüyorlar.
Ulusal Kurtuluş Ordusu ELN, eylemlerinin büyük kısmını kaçırdığı rehinelere ödenen fidyelerle finanse ediyor.
Voskanyan'ın öldürüldüğü duyurusu, geçen Şubat'ta başlayan üçüncü tur barış görüşmelerinin sonuna doğru yapıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Lüksemburg'da bu soruya yanıt aranacak: AB, ABD'nin tarifelerine misillemede bulunacak mı? "Küresel ticaret sisteminin paradigma değişimi"
Küresel piyasalar kırmızıya döndü, Trump vergileri ‘ilaç gerekli’ diyerek savundu! 'Ekonomik nükleer kış' uyarısı…
Hamas’tan İsrail’e roket yağmuru! Aylar sonra en büyük saldırı...
Trump'ı ölümle tehdit etmişlerdi! Uyarı geldi
2 hafta önce taburcu olan Papa’dan sürpriz: Aziz Petrus Meydanı'nda halkı selamladı