hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasının eski eşinin bebeğini büyütüyor! Kendi çocukluğunu unutmadı, kilometrelerce uzağa taşındı...

    Kocasının eski eşinin bebeğini büyütüyor Kendi çocukluğunu unutmadı, kilometrelerce uzağa taşındı...
    expand
    KAYNAKPosta Gazetesi

    ABD’de kendisi de koruyucu anne elinde büyüyen bir kadın, doğumdan kısa süre sonra vefat eden kocasının eski eşinin bebeğini evlat edindi. Bunu yapabilmek için de kilometrelerce uzağa taşındı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'de dört çocuklu Christie Werts (49) ve Wesley Werts (46) çiftinin hayatı, 2021'in ağustos ayında aldıkları telefondan sonra tamamen değişti. Wesley'nin eski karısı COVID teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı. Hamile olan kadının durumu kötüye gidiyordu. Nitekim kadın solunum cihazına bağlandı, bebeği 33 haftalıkken dünyaya geldi. Doğumdan beş gün sonra kadın felç geçirdi ve öldü. Bebek Levi annesiz kaldı. Bu olay, kendisi de koruyucu aile elinde büyüyen Christie'yi derinden etkiledi. Bebeği evlat edinebileceklerini söyledi. Ancak bebek Teksas'ta doğmuştu. Çift bu sırada Ohio'da yaşıyordu.

    Kocasının eski eşinin bebeğini büyütüyor Kendi çocukluğunu unutmadı, kilometrelerce uzağa taşındı...

    (Fotoğraf: TikTok/cjthemom5)

    2 BİN 250 KM TAŞINDILAR

    Bebeği evlat edinebilmeleri için aynı eyalette yaşamaları gerekiyordu. Ya da bir yıl bekleyeceklerdi. Christie kocasına taşınmayı teklif etti. Çift 2 bin 250 kilometre uzaktaki Teksas’a taşındı. Çocuk Koruma Servisi’ne başvurup Levi bebeği birlikte büyütmek istediklerini bildirdiler. Bebeği evlat edindiler. Levi’ye doğumundan bu yana annelik eden Christie, yaşadıklarını bir kitapta toplamayı düşünüyor. Annesinin durumunu ondan saklamayacaklarını söyleyen Christie “Odasına resimler koyacağım ve annesini görünür kılacağım. Bir kitap yazacağım ve annesinin hikayesini onunla paylaşacağım. Çünkü ben de bana böyle yapılmasını isterdim” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow