Kiev'de çapraz ateşte kalan 6 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti

Ukrayna'nın birçok bölgesinde çatışma haberleri gelirken, çapraz ateşte kalan 6 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.
Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in kapısına dayanırken, bölgeden birçok patlama sesleri geldiği aktarılıyor.
CNN International, gece saatlerinde Kiev’de 6 yaşında bir çocuğun çapraz ateş arasında kalarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Ölen erkek çocuğu, şu ana kadar savaşta hayatını kaybeden yaşça en küçük kişi olabilir.
Kiev’deki çatışmalarda çok sayıda kişi de yaralandığı bildirildi.
BM: ŞU ANA KADAR 64 SİVİL ÖLDÜ, 176 SİVİL DE YARALANDI
Ukrayna’nın pek çok kentinde şiddetli çatışmalar devam ederken, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği (OCHCR), şu ana kadar ülkede 64 sivilin öldüğü ve 176 sivilin de yaralandığını bildirdi.
OCHCR tarafından açıklamada, altyapıların hedef alınması nedeniyle yüzlerce insanın elektriksiz ve susuz kaldığı da belirtildi.
Öte yandan Birleşmiş Milletler, 160 binden fazla Ukraynalının yerlerinden olduğu ve ülkeyi terk etmeye çalıştığını belirtti.
Ukrayna hükümeti ise Rus işgalinin 5 milyondan fazla insanı mülteci bırakabileceğini tahmin ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güney Kore'de tatbikat esnasında büyük hata: Savaş uçakları yanlışlıkla köyü bombaladı!
Ukrayna-Rusya savaşı bitecek mi? Zelenskiy'den çarpıcı sözler: Bir plan hazırlıyoruz..."
'Yakın depremlerin tahmin edilmesini kolaylaştırabilir' Bilim insanlarından çarpıcı araştırma
Covid-19 aşısı, kalp hastalıklarını artırdı mı? Ezber bozan araştırma: Riski azaltıyor...
Çin'den ABD'ye: Her Türlü Savaşa Hazırız! Sert Çıkışlar Şiddetlendi...