hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahramanca müdahale kamerada!

    KAYNAKCNN TÜRK

    İskoçya'da bir kahramanlık örneği yaşandı. Bir aile işletmesine giren silahlı soyguncu kasiyerden para isterken, mağazanın bir çalışanı soyguncunun üzerine atladı. Kahraman personelin hırsızı etkisiz hale getirdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yüzündeki maskesi ve elindeki silahıyla, kasiyere bir torba attı ve paraları içine doldurmasını istedi. Olanları fark eden aynı mağazanın bir başka çalışanı, kasiyere silah doğrultmuş saldırganın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.

    Kahramanca müdahale kamerada

    Bu anlar, İskoçya'nın Fife kentinde bulunan Dunfermline kasabasındaki bir mağazada yaşandı. Kasabada bulunan mağazaya soygunculuk yapmak için giren adama,  mağaza çalışanı olan Bob düşünmeden müdahale etti.

    Kahramanca müdahale kamerada

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir soygun girişimi yaşandığını fark eden diğer çalışanlar da direkt kasanın arkasına koşarak soyguncunun elindeki silahı almaya çalıştı. 10 yıllık bir aile işletmesi olan mağazanın çalışanları tarafından etkisiz hale getirilen soyguncu, polis tarafından tutuklandı.

    Kahramanca müdahale kamerada

    Mağazanın Wendy isimli bir başka çalışanı ise, bu kahramanlık hareketinin ardından Bob ve diğer çalışanlar için bir bağış sayfası oluşturdu. Yaşanan olayı anlatan Wendy, gelebilecek büyük küçük her miktarda bağışa açık olduklarını dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow