hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsrail, Batı Şeria'da binaları bombaladı

    İsrail, Batı Şeriada binaları bombaladı
    expand
    KAYNAKİHA

    İsrail savaş uçakları, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı'ndaki 21 binayı füzelerle bombaladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsrail, Batı Şeria'da Gazze Şeridi'ndeki ateşkesin aksine yoğun saldırılar düzenliyor. İsrail savaş uçakları, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı'nda bulunan binaları füzelerle bombaladı. Cenin Belediyesi Halkla İlişkiler ve Medya Müdürü Beşir Matahen yaptığı açıklamada, İsrail'in kampın farklı mahallelerinde yaklaşık 80 dairenin bulunduğu 21 binayı yerle bir ettiğini söyledi.

    Filistinli kaynaklar ise, İsrail işgal güçlerinin bu sabahtan itibaren Cenin kampının farklı mahallelerindeki bir dizi binaya patlayıcılar yerleştirmeye başladığını açıkladı.

    İsrail'in 13 gündür Cenin kenti ve Cenin Mülteci Kampı'na yönelik sürdürdüğü saldırılarda 25 Filistini hayatını kaybederken, çok sayıda Filistinli de yaralandı. İsrail ordusu çok sayıda Filistinliyi tutukladı, yerleşim yerlerine ve altyapıya büyük hasar verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow