hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İspanya'da hayatını kaybeden üç Türk'ün cenazeleri Türkiye'ye getirildi

    İspanyada hayatını kaybeden üç Türkün cenazeleri Türkiyeye getirildi
    expand

    Eğitim programı için gittikleri İspanya'nın Marbella kentinde denizde boğularak hayatlarını kaybeden 3 türk vatandaşının cenazeleri yurda getirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya'nın Marbelle kentinde denizde boğularak hayatını kaybeden 30 yaşındaki bilgisayar öğretmeni Ümit Nalbant ile işitme engelli öğrenciler Şakir Çelik ve Serdar Fidan'ın cenazeleri Türk Hava Yolları uçağıyla dün akşam Malaga'dan İstanbul'a getirildi.

    Ardından Şakir Çelik'in cenazesi yine uçakla Gaziantep'e, Serdar Fidan'ın cenazesi de Balıkesir'de toprağa verilmek üzere İzmir'e gönderildi. Öğretmen Ümit Nalbant'ın cenazesini ise Atatürk Havalimanı'nda ailesi teslim aldı.

    Gelibolu'daki Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi'nden 10 öğrenci ve 2 öğretmen, Avrupa Birliği'nin engelli bireylere dönük istihdam edilebilir mesleki becerileri kazandırma projesi kapsamında 4 Nisan'da İspanya'ya gitmiş. Malaga kentindeki tatil beldesi Marbella'da denize giren öğrencilerden Şakir Çelik ve Serdar Fidan ile bilgisayar öğretmeni Ümit Nalbant, dalgalara kapılarak hayatını kaybetmişti.

    3 Türk İspanya'da boğularak öldü 

    Arınç'tan partisine özeleştiri

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow