hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''İRAN'DA HAİN Mİ VAR?'' Komutan Kaani İsrail ajanı mı? | VİDEO

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Hizbullah Lideri Nasrallah'ın öldürülmesi sonrası İran'da hain mi var sorusu akıllara gelmişti. Gözler İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani'ye çevrildi. İranlı komutan Kaani İsrail ajanı mı? İddialar ne yönde?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NASRALLAH'IN YERİNİ İSRAİL'E Mİ O MU SÖYLEDİ?

    CNN TÜRK Dış Haberler Editörü Enver Kaptanoğlu; ''İsrail'in öyle saldırıları oldu ki, istihbarat açısından hem Hizbullah'ın hem de İran'ın iç güvenlik teşkilatları burada sorgulanmaya başlandı'' dedi.

    İRANDA HAİN Mİ VAR Komutan Kaani İsrail ajanı mı | VİDEO

    Hizbullah komutanları tek tek öldürüldü. Son hedef ise örgütün lideri Hasan Nasrallah...

    Kaptanoğlu, ''Hizbullah lideri öldürülmüştü 27 Eylül'de ve 3 Ekim akşamı da Haşim Seyfettin'in bulunduğu binaya bir saldırı düzenlendi. Bu Nasrallah'a düzenlenen saldırının kat ve kat fazlası kullanılarak yapılan bir saldırıydı.'' şeklinde anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''O SIRADA LÜBNAN'DAYDI...''

    İsrail'in Beyrut'ta düzenlediği son nokta operasyonda hedefte Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Seyfettin vardı. İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani'nin, saldırı sırasında Lübnan'da oldu iddia edildi.

    Enver Kaptanoğlu, ''Yine iddialara göre Hizbullah Lideri Nasrallah'a gizli bir cenaze töreni yapıldı ki o törene de İsrail tarafından hedef alınmasın diye Kaani'nin de bu sebeple Beyrut'ta bulunduğu iddia edilmişti ama asıl sebebi asıl bilinmiyordu.'' dedi.

    İRANDA HAİN Mİ VAR Komutan Kaani İsrail ajanı mı | VİDEO

    Aydınlık Temsilcisi Gürkan Demir ise, ''İsrail basını ve ABD basını İsmail Kaaniye'nin, Haşim Seyfettin operasyonunda hayatını kaybettiğini iddia etti. Ardından bu iddialar yalanlandıktan sonra İsrial basını bu kez Kaaniye'nin hayatta olduğunu ama İsrail'e ajanlık yaptığı iddiasıyla da İran'da, Tahran'da sorguya çekildiği kalp krizi geçirdiği gibi iddialar var.''  ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hem iddia hem de Hizbullah yöneticilerinin nokta operasyonlarla öldürülmesi akıllara ''İran'da hain mi var?'' sorusunu getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow