İngiliz gazete: Netanyahu rehinelere karşılık ateşkesi reddetti

Hamas'ın rehin aldığı yaklaşık 240 kişi İsrail'in bir numaralı gündem maddesi haline gelmiş durumda. Rehinelerin aileleri müzakerelere öncelik verilmesi için Netanyahu hükümetine çağrıda bulunurken, İngiliz basınında dikkat çeken bir iddia yer aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İngiliz Guardian gazetesi, Netanyahu'nun rehineler karşılığında ateşkes anlaşmasını reddettiğini ve aldığı sert tavrı devam ettirdiğini iddia etti.
Müzakerelere aşina olan üç kaynağa göre, masadaki anlaşma, beş günlük ateşkes karşılığında çocukların, kadınların, yaşlıların ve hastaların serbest bırakılmasını içeriyordu, ancak İsrail hükümeti bunu net bir şekilde geri çevirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!