İğrenç olay böyle ortaya çıktı! 10 yıllık kocası uyurken defalarca tecavüz etmiş

İngiltere’de yaşayan bir kadın, kocasının telefonunda bulduğu videolarla uykusunda defalarca tecavüze uğradığını öğrendi. On yılı aşkın süredir birlikte olduğu karısına tecavüz ettiği anları videoya çeken kocaya, 9 yıl hapis cezası verildi.
İngiltere’de yaşayan ve ismi açıklanmayan bir kadın, kocasının işe giderken evde unuttuğu telefonunda şifreli videolar saklamasını sağlayan bir uygulama buldu. Kocasının uygulamayı ne amaçla kullandığını merak eden kadın uzun uğraşlar sonunda uygulamayı açmayı başarabildi.
Attığı kısa mesajlarla sevgilisini intihara sürükledi
Kadın, uygulamada saklanan ve kendisi uykudayken kocası tarafından tecavüz ve saldırıya uğradığı görüntüleri içeren birçok video karşısında dehşete düştü. Mağdur kadının telefonunda bulduğu videolar hakkında kendisiyle iletişime geçmesi üzerine 30 yaşlarındaki koca polise giderek işlediği suçları itiraf etti. Bir sene boyunca karısına tecavüz ettiği görüntüleri kaydeden koca, mahkeme süreci sonunda tecavüz suçundan 9 yıl hapse mahkum edildi.
Yaşadıklarından sonra tedavi görmeye başlayan mağdur kadın, kocasının kendisine yaptıklarını kabullenemediğini ve geleceği hakkında endişe duyduğunu belirterek, ‘ Bunları yapabileceğini asla düşünemezdim, onu hayatım boyunca bir daha asla görmek istemiyorum.’ dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rusya Başbakanı Mişustin: "30 bine yakın yaptırıma rağmen Rus ekonomisi ayakta
NASA’da ‘Zombi Yıldız’ Alarmı… 1000 Km Yaklaşması Yeter: Ölüm Işınına Dönüşür! Dünya İçin Tehlike Mi?
Elon Musk’ın 5 Bin Çocuk Hayali Var! Gizli 'Lejyon' Planı...
Kuzey Kore, Rusya’ya Asker Gönderdiğini Resmen Doğruladı! Putin, Kim Jong Un’a Teşekkürlerini İletti…
Elon Musk'ın gizli planı: Amacı 5 bin çocuk!