Hollywood starlarından sonra bir taciz iddiası daha: Baba Bush beni taciz etti

ABD'de Rosyln Corrigan eski ABD Başkanı George H. W. Bush tarafından taciz edildiğini söyledi. Corrigan, o dönem 16 yaşında olduğunu söyleyerek, "Fotoğraf çekimi sırasında elini belimden aşağı kaydırdı" dedi.
Rosyln Corrigan adlı bir kadın, 16 yaşındayken eski ABD Başkanı George HW Bush tarafından taciz edildiğini söyledi.
ABD'de yayınlanan Time dergisine konuşan Corrigan, bir diğer eski başkan George W Bush'un babası, George HW Bush'un 2003'te kendisini taciz ettiğini söyledi. Corrigan olayın Teksas eyaletinde, babasının da aralarında bulunduğu CIA çalışanları ile baba Bush'un toplantısı sırasında yaşandığını anlattı.
"Tam çekim sırasında..."
BBC Türkçe'de yer alan habere göre annesiyle birlikte Bush'un yanında fotoğraf çekimi için poz verdiklerini anlatan Corrigan, "Tam fotoğraf çekimi sırasında elini belimden aşağı kaydırdı ve kalçamı sıktı. Fotoğrafta da görülebileceği gibi ağzım açık kalmıştı" dedi.
"Tam anlamıyla dehşete kapılmıştım… Hiçbir şey yapamadım" diyen Corrigan, "Sadece bir çocuktum" diyerek yaşadıklarını anlattı. Corrigan sözlerine, "Bir genç kız eski ABD başkanına ne diyebilirdi ki? 'Hey dostum bana öyle dokunamazsın' mı diyecektim?' diyerek devam etti. Söz konusu fotoğraf çekimi sırasında Bush 79 yaşındaydı.
Bu suçlama, baba Bush'a bugüne kadar yöneltilen altıncı cinsel taciz suçlaması.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Papa'nın cenaze töreninde krizi önleyen isim “Melani Trump” oldu! Dudak okuma uzmanı çözdü…
İran’daki patlamada can kaybı artıyor: İşte o limanın stratejik önemi!
Papa'nın tabutu kapatıldı! Yüzüne beyaz örtü örtüldü
Avustralya’yı öfkelendiren karar: Helikopterden ateş açan keskin nişancılar 700 koalayı öldürdü!
Hindistan ve Pakistan savaşın eşiğinde mi? İşte gerilime dair 5 soru 5 yanıt...