Havada kaos: Uçağın acil çıkış kapısını iki kez açmaya çalıştı!

Kuala Lumpur'dan Avustralya'ya giden uçağın acil çıkış kapısını iki kez açmaya çalışan yolcunun gözaltına alındığı bildirildi.
Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Avustralya'nın Sydney kentine giden uçağın acil çıkış kapısını iki kez açmaya çalışan ve müdahalede bulunan kabin memuruna saldıran yolcu gözaltına alındı.
Avustralya Federal Polisi, olaya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, 46 yaşındaki yolcunun, uçuş sırasında uçağın arka tarafındaki acil çıkış kapısını açmaya çalıştığı, kabin memurunun müdahalesiyle koltuğuna götürüldüğü kaydedildi. Aynı yolcunun daha sonra uçağın orta kısmındaki acil çıkış kapısını da açmaya çalıştığı, kendisine engel olmaya çalışan hava yolu çalışanına saldırdığı belirtildi.
Açıklamada, uçağın Sydney'e inmesinin ardından kapıyı açmaya çalışan yolcunun gözaltına alındığı, 'uçağın güvenliğini tehlikeye atmak ve kabin memuruna saldırmak' suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği aktarıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meta'dan dolandırıcılara karşı yeni önlem: Kullanıma sunuldu
Rusya Başbakanı Mişustin: "30 bine yakın yaptırıma rağmen Rus ekonomisi ayakta
NASA’da ‘Zombi Yıldız’ Alarmı… 1000 Km Yaklaşması Yeter: Ölüm Işınına Dönüşür! Dünya İçin Tehlike Mi?
Elon Musk’ın 5 Bin Çocuk Hayali Var! Gizli 'Lejyon' Planı...
Kuzey Kore, Rusya’ya Asker Gönderdiğini Resmen Doğruladı! Putin, Kim Jong Un’a Teşekkürlerini İletti…