hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havada aşk kokusu mu var? Musk'ın Meloni ile bakışları sosyal medyayı salladı

    Havada aşk kokusu mu var Muskın Meloni ile bakışları sosyal medyayı salladı
    expand
    KAYNAKMilliyet

    İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile ABD'li girişimci Elon Musk'ın birbirlerine bakışları sosyal medyayı salladı. Kullanıcılar, "Havada aşk kokusu mu var?" yorumları yaparken, Musk iddiaları yalanlayarak “Yanımda annem vardı, yapmayın” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD’li teknoloji milyarderi Elon Musk (53) New York’taki törende Küresel Vatandaş Ödülü’nü İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’ye (47) verdi. Törende ve yemekte ikilinin birbirinin gözlerinin içine bakması aşk iddiasına yol açtı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara, “Meloni’nin Musk’a baktığı gibi birini bulun” ve “Elon olmadan Meloni olamaz” şeklinde yorumlar yapıldı.

    ‘Romantizm değil’

    Meloni’yle aşk yaşadığı iddiasını sahibi olduğu X’te yalanlayan Musk ise “Başbakan Meloni’yle aramızda hiçbir romantik ilişki yok, ben annemle oradaydım” diye yazdı. Söz konusu törende Musk, ödülü vermeden önce “Meloni dışarıdan çok, içeriden daha güzel biri” derken, İtalya Başbakanı da kendisine “Değerli bir dâhi” şeklinde iltifat etti. Musk daha önce de Meloni tarafından Roma’daki resmi konutta ağırlanmış, iki ismin yapay zekâyı ve doğurganlığın azalmasını konuştukları söylenmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow