hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamaney İbranice X hesabı açtı! İlk paylaşımı 'besmele' oldu

    İran dini lideri Ali Hamaney X'te İbranice hesap açtı. Hamaney ilk paylaşımını "Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla" sözleri ile yaptıktan sonra gönderiyi ana hesabından da yayınladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gazeteci Gürkan Demir CNN TÜRK'te yaptığı açıklamada, "Dün akşam saatlerinde yine CNN Türk ekranlarında yayınlanmıştı. Hamaney adına sosyal medya platformu twitter'dan İbranice hesap açıldı.. Ve açılır açılmaz da ilk paylaşım Besmele oldu. Yine dün bu saatlerde geldi o paylaşım. Bugün de ikinci paylaşım geldi bu hesaptan. Ve bugün gün içerisinde yaptığı açıklamanın bir bölümünü İbranice olarak paylaştığını gördük Hamaney'in ve şu ifadesine yer verildi. İsrail İran konusunda yanlış hesap hatası yaptı. Onlara İran'ın gücünü ve iradesini anlatacağız. İfadesini bir de İbranice olarak bu hesap üzerinden paylaştılar." dedi.

    HAMANEY'DEN YENİ PAYLAŞIM

    İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'in İran'a düzenlediği saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı İbranice paylaşımda, “Siyonist rejim, İran'a ilişkin hesaplarında hata yaptı” dedi.

    İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'in İran'ın askeri üslerini hedef aldığı saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından İbranice paylaşım yaptı. Hamaney paylaşımında, “Siyonist rejim, İran'a ilişkin hesaplarında hata yaptı. İran milletinin ne tür bir güce, kabiliyete, inisiyatife ve iradeye sahip olduğunu ona göstereceğiz” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow