Hackerler Obama'nın e-postalarına ulaştı

Rus hackerlerin geçen yıl ABD Başkanı Barack Obama'ya ait gizlilik içermeyen elektronik posta mesajlarına eriştiği ortaya çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Haberin kaynağı Amerikan New York Times gazetesi. Gazetede yer alan habere göre, Rus hackerler Obama'nın iletişim kurduğu Beyaz Saray personelinin e-posta mesajlarına girmeyi başardı. Obama'nın gönderdiği ya da kendisine gönderilen bazı mesajlara da erişildi. Beyaz Saray yetkilileri, gizlilik derecesine sahip olmasa da Rus hackerlerin erişim sağladığı sistemin hassas veriler içerdiğini doğruladı.
Bu bilgiler arasında başkan Obama'nın günlük programı, kongre, büyükelçiler ve diplomatlarla yaptığı yazışmalar bulunuyor. Habere göre Rus hackerler Beyaz Saray'ın yanısıra Dışişleri Bakanlığı'nın da siber güvenlik duvarını aştı.
İnfaz savcılığı kararını verdi!
Ahmet Hakan Cübbeli Ahmet Hoca'ya seslendi: ''Allah'tan kork Cübbeli''
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rock'n Roll efsanesi hakkında bir garip iddia: Elvis Presley uzaylı mıydı?
Papa’nın cenaze törenine dünya liderleri akın edecek: Trump katılacak mı? Göçmen politikasını eleştirmişti...
ABD İç Güvenlik Bakanı Noem’in Çantası Restoranda Çalındı! Gizli Servis İçindeki Eşyalar İçin Harekete Geçti…
Dünya bu fotoğrafları konuşuyor! Vatikan, Papa Francis’in tabut içindeki görüntülerini paylaştı
Papa’nın ölümünün ardından kehanetler gündemde: 112 şifreli ifadede ‘yedi tepeli şehir’ detayı…