hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Gözler Trump-Harris tartışmasında!

    KAYNAKCNN TÜRK

    ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump ve Demokrat rakibi Kamala Harris'in televizyonda ne zaman karşı karşıya geleceği belli oldu. İki aday, 10 Eylül'de canlı yayında tartışacak. Trump, bunun dışında iki ek tartışma daha önerdi, Harris de buna sıcak baktığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    10 EYLÜL'DE MÜNAZARAYA ÇIKACAKLAR

    Harris,  "Sonunda 10 Eylül'de bir tartışmayı kabul ettiği için mutluyum. Bunu sabırsızlıkla bekliyorum. Ve umarım gelir." dedi.

    ABD başkanlık seçimleri öncesi, adaylar Donald Trump ve Kamala Harris karşı karşıya geliyor. Tartışmanın 10 Eylül'de yapılacağı duyuruldu.

    ''TARTIŞMALARI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM''

    Cumhuriyetçi Parti’nin adayı Trump, 10 Eylül'ün dışında iki ek tartışma daha önerdi. Harris, bu ek tartışmalara sıcak baktığını belirtti;

    "Bu tartışmaları dört gözle bekliyorum. Bunların olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım 4 Eylül, 10 Eylül, 25 Eylül tarihlerini kabul eder. Çok anlamlı olacaklarını düşünüyorum."

    ''HARRIS İLE İKİ TV TARTIŞMASI DAHA YAPALIM''

    Trump, tartışmaları sabırsızlıkla beklediğini söylerken rakibini eleştirmekten geri durmadı;

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Diğer taraf şartları kabul etmek zorunda. Kabul edebilirler veya etmeyebilirler. Kabul edip etmeyeceklerini bilmiyorum. Ama o bir röportaj yapmadı. Röportaj yapamıyor. Çok az yetkin ve yapamıyor. Ancak tartışmaları sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

    Donald Trump, Amerikan Başkanı Joe Biden ile 27 Haziran’da televizyonda tartışmıştı. İkilinin 10 Eylül’de yeniden karşı karşıya gelmesi bekleniyordu, ancak Biden, tartışmada Trump’a karşı sergilediği kötü performanstan sonra yarıştan çekildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow