Fransız mahkemesi Kürtçe yayın yapan TV kanalının yayın yasağını kaldırdı

RTÜK'ün başvurusuyla Eutelsat tarafından yayını durdurulan Newroz TV'nin yayın yasağı mahkemece kaldırıldı. Eutelsat, karara uymaması halinde her gün için 10 bin Euro ceza ödeyecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD'de DEAŞ alarmı: Manhattan'ı tehdit etti
Fransız Ticaret Mahkemesi, RTÜK'ün başvurusuyla Eutelsat tarafından yayını durdurulan Kürtçe yayın yapan Newroz TV ile ilgili yasağı kaldırdı.
Fransız Eutelsat üzerinden yayın yapan Stockholm merkezli Newroz TV'nin yayınları, RTÜK'ün Newroz TV'nin terörizm propagandası yaptığı iddiasıyla kapatılması için Eutelsat'a başvurusu üzerine Eutelsat tarafından durdurulmuştu.
Fransız Ticaret Mahkemesi kararında Newroz TV'nin yayınlarının derhal başlatılması istendi. Eutelsat'ın mahkeme kararına uymaması durumunda, her gün için 10 bin Euro ceza ödemesi de karara bağlandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dünyanın en zengin şehirleri listesi belli oldu! Raporda Türkiye detayı: 40 bin 200 dolar milyoneri var…
Elon Musk ve Donald Trump arasında görüş ayrılığı mı? “Tarifeleri geri çekmesini istedi” iddiası…
Türk balı, dünyanın en ünlü lüks mağazasında! 150 gramı için ödenen rakam altın değerinde…
Tarife krizi: Asya ülkelerinin tepkisi ne oldu? Farklı strateji arayışları…
Oval Ofis’te “altın” dönüşüm! Trump'ın yaptığı değişiklikler dikkat çekti...