Endonezya'da 5.8 büyüklüğünde deprem

Endonezya'da merkez üssü Batı Java bölgesi olan 5.8 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, bazı evlerde maddi hasar oluştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Endonezya'da Meteoroloji, Klimatoloji ve Jeofizik Ajansı (BMGK) tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 07.50'de merkez üssü Batı Java bölgesi olan 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin 104 kilometre derinlikte kaydedildiği, tsunami tehlikesinin oluşmadığı aktarıldı. Deprem Sukabumi kentinin yanı sıra başkent Jakarta ve çevresinde de hissedildi. Sarsıntının ardından halk, evlerini terk etti. Bazı yapılarda da maddi hasar meydana geldiği görüldü.
Öte yandan, geçtiğimiz ay Batı Java'daki Cianjur bölgesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, 300'den fazla kişinin hayatını kaybetmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mahkumlarla poz, operasyonu ifşa... ABD, Kristi Noem'i konuşuyor: "Bakan mı fenomen mi?"
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…