hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Danışmanları suçladılar… Ailesinden Biden'a ‘Yarıştan çekilme’ çağrısı!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    ABD başkanlık seçimi öncesi Joe Biden ve Donald Trump arasındaki düellonun ardından Biden'a yönelik eleştireler sürse de, ailesinden Biden'a tam destek geldi. Ailesi Amerikan Başkanı Biden’a "Trump’ı yenebilecek en iyi kişi sensin” derken, münazaradaki kötü performansından danışmanları sorumlu tutuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD’de televizyon tartışması sonrasında Amerikan Başkanı Joe Biden'a yönelik eleştireler sürse de, ailesinden kendisine tam destek geldi. Ailesiyle bir araya gelen Biden, eşi Jill Biden, çocukları ve torunları ile adaylığını tartıştı. Düellonun ardından ABD basını da dahil olmak üzere çok sayıda ‘Biden yarıştan çekilmeli’ fikirleri ortaya atıldı. Fakat ailesi Biden'ı aday kalmaya ikna etti.

    Düellonun ardından kamuoyu karşısına çıktıklarında da desteğini dile getiren Jill Biden ve oğlu, Biden'a “Adaylıktan çekilme, Trump’ı yenebilecek en iyi kişi sensin” dedi. Biden da bunun üzerine adaylığa devam kararı aldığını açıkladı.

    Biden ailesinin görüşmesindeki bir diğer gündem ise Amerikan başkanının danışmanları oldu. Jill Biden ve oğulları Hunter Biden, Joe Biden’ın danışmanlarının ABD başkanını münazaraya hazırlama şeklini de eleştirdi.

    Biden ailesi, başkanın üst düzey danışmanlarından herhangi birinin kovulup kovulmaması ve kampanya kadrosunda değişiklik yapılıp yapılmaması gerektiğini tartıştı. Biden, düelloda çok kez dil sürçmesi yaşamış, cümlelerini tamamlayamamıştı. Trump da bu fırsatı kaçırmadan Biden'ı anlamadığını söylemişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow