hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CNN TÜRK İran'da! Cenazeler kazanın olduğu yerden çıkarılıyor

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    İran'da Cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanı'nın helikopter kazasında ölümü sonrası dünya ayakta... CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, düşen helikopterin yakınlarından son durumu aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FULYA ÖZTÜRK ŞU İFADELERLE AKTARDI;

    İran Verzigan'da cenazeler olay yerinden alındı ve getiriliyor. Uzun bir araç konvoyu var. Helikopteri Akıncı TİHA tespit etmişti. Daha sonra cenazelere ulaşıldı, farklı araçlarla götürülüyor. Olay yeri son derece hareketli. Helikopter enkazının bulunduğu alanda çok geniş bir güvenlik önlemi de var. Her bir sokakta İran polisi var. Zaman zaman bazı noktalarda farklı yetkililerle karşılaşıyoruz. Bölgede yoğun şekilde sis hakim. Burası İran Verzigan bölgesi, helikopterin düştüğü nokta.  

    Şu an son derece hareketli. İran Kızılayı'nı, polislerini görüyoruz. Bir çok sokak kapatılmış durumda. Bölgede rahat etmek kolay değil. Bu bir kaza mıydı? Sabotaj mıydı? Kaza teknik bir sıkıntı mıydı? Suikast miydi? Bütün bunlar konuşuluyor. 9 kişi vardı helikopteri içinde. 9 cenazeyi ekipler çıkardılar, teker teker araçlar gitti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow