Çin’in Tibet Özerk Bölgesi’nde 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi: En az 53 ölü
Çin’in Tibet Özerk Bölgesi’ndeki Shigatse kentinde 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çin basını deprem nedeniyle en az 53 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Çin’in Tibet Özerk Bölgesi’ndeki Shigatse kentinde 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çin Deprem Ağları Merkezi'nden edinilen bilgilere göre sarsıntı yerel saat ile 09.05’te 10 kilometre derinlikte kaydedildi. Çin basını depremin Shigatse kentine bağlı Dingri bölgesi ve çevresinde şiddetli şekilde hissedildiğini ve birçok binanın yıkıldığını duyururken, ilk belirlemelere göre en az 53 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Hasar tespit çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, sarsıntının Nepal ve Hindistan'da da hissedildiği bildirildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Lüksemburg'da bu soruya yanıt aranacak: AB, ABD'nin tarifelerine misillemede bulunacak mı? "Küresel ticaret sisteminin paradigma değişimi"
Küresel piyasalar kırmızıya döndü, Trump vergileri ‘ilaç gerekli’ diyerek savundu! 'Ekonomik nükleer kış' uyarısı…
Hamas’tan İsrail’e roket yağmuru! Aylar sonra en büyük saldırı...
Trump'ı ölümle tehdit etmişlerdi! Uyarı geldi
2 hafta önce taburcu olan Papa’dan sürpriz: Aziz Petrus Meydanı'nda halkı selamladı