CHP'liler Erdoğan'a sahip çıktı

Mısır'da sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerden oluşan İstiklal Akımı ile bir araya gelen CHP heyeti, Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştirileri kabul etmedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve İstanbul Milletvekili Osman Korutürk, Mısır temasları çerçevesinde sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerden oluşan İstiklal Akımı'yla gerçekleştirdikleri görüşmede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirileri kabul etmedi.
CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstiklal Akımı'nın Kahire'deki genel merkezinde basına kapalı gerçekleşen görüşmede CHP heyetinin, hareket temsilcilerinin Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştirilerini, "Biz burada sizin tüm siyasetçilerinize saygıyla yaklaşıyoruz. Sizden de Türkiye'nin başbakanına saygı göstermenizi bekleriz" sözleriyle yanıtladığını söyledi.
CHP heyetinin Mısır makamlarının daveti üzerine planladıkları iki günlük ziyaret, heyetin yarın sabah İstanbul'a dönmesiyle sona erecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yunanistan’dan 32 Milyon Euroluk Füze Hamlesi: Hedef Türkiye mi?
Biden ve Zelenskiy'i suçladı: Şimdi bu savaşı durdurmalıyız
Gizli tutanaklar sızdı! Leopard 2 tankları Ukrayna’da etkisiz kaldı...
Zelenski'den Trump’a davet: Karar vermeden önce Ukrayna’yı ziyaret et
Katy Perry uzayda şarkı söyleyecek! Bezos'un nişanlısı Lauren Sanchez de ekipte yer alıyor...