Bond filminde de kullanılmıştı... Türkiye’nin en büyük yatı 'Regina' 8.85 Milyon Euro’ya satıldı

James Bond’un 'Skyfall' filminde yelken açan Türkiye’nin en lüks schooner hi-tech yatı 'Regina' 8.85 Milyon Euro’ya satıldı.
İtalyan 'La Stampa' gazetesinin haberine göre 2012 yılında çevrilen James Bond filmi Skyfall'da kullanılan, 56 metre boyundaki Bodrum Med Pruva Yatching tarafından Ayberk Apaydın tasarımıyla inşa edilen 'Regina', Engel&Völkers Yatching firmasının aracılığı ile ismi açıklanmayan bir şirkete satıldı.
Doğukan Boyaç’ın sahibi olduğu Regina, bir bölümü Türkiye’de çevrilen Bond filmi 'Skyfall' filminde James Bond rolünü üstlenen Daniel Craig ve Severine’i canlandıran Benerice Marlohe’ye 'Chimera' adıyla ev sahipliği yapmıştı.
Yönetmen Sam Mendes 'Regina' yatını çekimler için ısrarla istemişti. 6 kamaralı lüks yat Ege kıyılarında haftalık 120 bin Euro’ya kiralanıyordu.
La Stampa gazetesi ilk kez 2017 yılında satışa çıkartılan 'Regina'nın yeni sahibinin adının öğrenilemediğini yazdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Yakın depremlerin tahmin edilmesini kolaylaştırabilir' Bilim insanlarından çarpıcı araştırma
Covid-19 aşısı, kalp hastalıklarını artırdı mı? Ezber bozan araştırma: Riski azaltıyor...
Çin'den ABD'ye: Her Türlü Savaşa Hazırız! Sert Çıkışlar Şiddetlendi...
SAVAŞ NEDİR Mİ? Çok şey anlatan o anlar! Her bir kare tokat gibi yüzünüze çarpacak!
Eşi benzeri yok! CNN International yazdı: Mars'a benzeyen tek yer Türkiye'de