Bharara Trump'ın görevde kalma önerisini kabul etti

New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara, 8 Kasım'da yapılan seçimlerde, başkan seçilen Donald Trump’la görüştü. New York’ta bulunan Trump Tower’da gerçekleşen görüşmenin sonucunda, Bharara’ nin görevini sürdürmesi kararı çıktı.
İstanbul 32 yılda nasıl değişti? Uydu görüntüleri...
İran'dan Türkiye'ye sert Esad tepkisi
ABD Başkanı Barack Obama tarafından 2009 yılında New York Güney Bölgesi Başsavcısı olarak atanan Başsavcı Bharara, aralarında Reza Zarrab davası, Wall Street davaları, uyuşturucu çeteleri, New York Eyaleti Valilik denetçileri, New York Belediye Başkanı Bill de Blaşio’ nun seçim kampanyasındaki yolsuzluk iddiaları, Birleşmiş Milletlerdeki bazı yolsuzluk iddiaları gibi bir çok önemli soruşturmayı yürüttü.
ABD’nin yeni başkanı Trump ile görüşmesinde, görevde kalmasının önerildiği Bharara’ nin da bu öneriyi kabul ettiğini açıklandı. Trump ile görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bharara, ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın bir New Yorklu olduğuna değinerek, “Görevde olduğum son yedi yılda bu kentte neler yaptığımızın farkında. Görevimi geçen 7 yılda olduğu gibi korkmadan ve tarafsızca sürdüreceğim” dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk zırhlı araçları Estonya ordusuna güç kattı
24 saattir söndürülemedi! Zehirli kimyasal endişesi: Suyla temas ederse... Uzmanlar uyardı: Bedeli ağır olabilir!
Dünyayı kasıp kavuran yeni trend: SLEEPMAXXING! Kırmızı ışık detayı...
Rusya'nın kalbine yoğun İHA saldırısı: İşte Moskova'dan görüntüler...
Elon Musk Polonyalı bakanı yine hedef aldı: O bir Soros kuklası