hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bardot'tan Macron'a açık mektup

    Bardottan Macrona açık mektup
    expand
    KAYNAKReha Erus / CNN TÜRK

    Hayvansever Brigitte Bardot avcılığı destekleyen Fransa Cumhurbaşkanına açık mektup yazdı. Bardot, Macron'a "Noel kutsal bir mucizedir. Lütfen sende bir mucize yarat ve ülkede hayvan haklarını savun" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçmişin gözde sinema yıldızı ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a açık bir mektup yazarak "Noel kutsal bir mucizedir. Lütfen sende bir mucize yarat ve ülkede hayvan haklarını savun" isteğinde bulundu.

    Sinemayı bıraktıktan sonra kendisini hayvanlara adayan ve bu alanda mücadelesiyle tanınan Brigitte Bardot, avcılığı benimseyen Cumhurbaşkanı Macron’a seslenerek "Kimileri Noel Bayramı'nda mucizelere inanır. Bırak biz hayvanseverler de bu kutsal mucizeye inanalım. Ülkemiz hayvan soykırımına uğruyor. Günde neredeyse 3 milyon hayvan mezbahalarda barbarca, terör estirilerek ve acı çektirilerek katlediliyor. Bunu engellemeye çalış. Fransa bu konuda dünyada adeta bir kurban merkezi. Ayrıca avcılığı destekleyeceğine denetle ve ortadan kaldır" eklemesi yaptı.

    84 yaşındaki bir zamanların seks sembolü Brigitte Bardot hayvan haklarını korumakta dünyada örnek olarak gösteriliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow