Bakan Güler, ABD’li mevkidaşı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı LLoyd Austin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin, 5 Ekim 2023 tarihinde bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği kaydedildi. Görüşmede, Suriye’deki son gelişmelerin ele alındığı aktarıldı.
"DEAŞ'A KARŞI ORTAK MÜCADELEYE HAZIRIZ"
Açıklamada ayrıca Bakan Yaşar Güler tarafından, Türkiye’nin DEAŞ’a karşı ABD ile ortak mücadeleye hazır olduğunun ifade edildiği belirtildi. Her iki Bakanın, bölgede icra edilen faaliyetlerde ABD ve Türk unsurlarının yakın koordinasyonunun önemini vurguladığının altı çizildi.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin, 5 Ekim 2023 tarihinde bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) October 5, 2023
Görüşmede Suriye’deki son gelişmeler ele alındı.
Bakan Yaşar Güler tarafından, Türkiye’nin DEAŞ’a karşı ABD ile ortak mücadeleye hazır olduğu… pic.twitter.com/tkW5PV4eA9
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ... ABD'de bir uçak kazası daha! Can kayıpları var
Yeni bir pandemiye yol açabilir mi? Henipavirüs alarmı: Kuzey Amerika'da ilk!
Dünyanın gündemine oturan kazanın şifreleri! Önlenebilir miydi?
Esad'ın 'zehirhane'leri! Milyar dolarlık depolar ortaya çıktı
Katar Emiri'nden Şam ziyareti: Ahmed Şara karşıladı