Avustralya’da 3 gözlü yılan bulundu

Avustralya’nın Northern Territory bölgesinde korucular 3 gözlü yılan buldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Avustralya Northern Territory Parkları ve Yaban Hayatı Komisyonu, bölge başkenti Darwin şehrine bağlı Humpty Doo kasabası yakınlarındaki Arnhem otoyolunda korucular tarafından 3 gözlü yılan bulunduğunu bildirdi. Komisyonun resmi sosyal medya sayfasına fotoğrafı yüklenen 40 santimetre uzunluğundaki 3 gözlü yavru yılan binlerce beğeni aldı.
Yılanda bulunan üçüncü göz doğum kusuru gibi görünmesine rağmen, çekilen röntgende yılanın birbirine yapışık iki ayrı kafasının olmadığı, 3 işleyen göze sahip tek bir kafatası olduğu görüldü.
Parklar ve Vahşi Yaşam personeli, korucular tarafından bulunduğunda 3 aylık olan ve Monty Python adını verdikleri yavru yılanın kısa bir süre sonra öldüğünü söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rock'n Roll efsanesi hakkında bir garip iddia: Elvis Presley uzaylı mıydı?
Papa’nın cenaze törenine dünya liderleri akın edecek: Trump katılacak mı? Göçmen politikasını eleştirmişti...
ABD İç Güvenlik Bakanı Noem’in Çantası Restoranda Çalındı! Gizli Servis İçindeki Eşyalar İçin Harekete Geçti…
Dünya bu fotoğrafları konuşuyor! Vatikan, Papa Francis’in tabut içindeki görüntülerini paylaştı
Papa’nın ölümünün ardından kehanetler gündemde: 112 şifreli ifadede ‘yedi tepeli şehir’ detayı…