Ateşkes umutarı bitti mi? Hamas'tan İsrail açıklaması

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, "İşgal hükümeti hala kaçıyor ve müzakereler kısır bir döngüye sıkışmış durumda" ifadeleri kullanarak, “Netanyahu İsrailli esirlerin serbest bırakılmasını sağlamakla ilgilenmiyor" diye konuştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD, Katar ve Mısır arabuluculuğunda İsrail ile Hamas arasında esir takası ve ateşkes anlaşması sağlanmasına yönelik diplomatik çabalar devam ediyor. Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, yaptığı açıklamada, Hamas’ın esneklik göstermesine rağmen ateşkes görüşmelerinde ilerleme kaydedilemediğini belirtiç
"İŞGAL HÜKÜMETİ KAÇIYOR"
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun tarafların bir anlaşmaya varmasının önüne engeller koymakla suçlayan Hamdan, Netanyahu’nun İsrailli esirlerin serbest bırakılmasını sağlamakla "ilgilenmediğini" ifade etti. Hamdan, "İşgal hükümeti hala kaçıyor ve müzakereler kısır bir döngüye sıkışmış durumda" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ticaret savaşına mola: "Trump'a geri adım attıran 18 saat"
Yeni nesil ulaşım aracı: Robot at
Belçika'da IPTV için düğmeye basıldı: Erişim çöktü, ekranlar karardı
Çin'den Trump'a rest! Telefon yerine misilleme geldi: ABD ürünlerine uygulanan tarifeleri yüzde 84'e çıkardı!
'Panayır striptizcisi' demişti! Şimdilik savaş baltalarını gömdüler! 20 yıllık küslük sona erdi!