Almanya'da mülteci barınaklarının kundaklanması sürüyor

Almanya'nın Baden Württemberg eyaletindeki Wertheim kentinde, mültecilerin barındırılması için hazırlanan bir spor salonu kundaklandı.
Spor salonunun, mülteciler için getirilen 330 yatağın yerleştirilmesinin gecesi kundaklandığı bildirildi. Belediye sözcüsü, spor salonunun yangın sonrası, yıkılma tehlikesi nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini açıkladı. Polisin, salonun arka cephesinde, kundaklanmayı işaret eden delilleri bulduğu açıklandı. Olayda yaralanan olmadığı bildirildi.
Avrupa'ya gitmek isteyen Suriyeliler TEM'de Edirne'ye doğru yürüyüyor
Rostock'ta da kundaklama
Öte yandan Mecklenburg-Vorpommern eyaletindeki Rostock kentinde mülteciler için hazırlanan bir binada yangın çıktı. Polis, kundaklama ihtimali üzerinde duruyor. Devlet Koruma teşkilatı da olaya el koyarak, olası yabancı düşmanlığını araştırmak için soruşturma açtı.Almanya'da 15 Temmuz'dan beri meydana gelen kundaklama eylemlerinin sayısı kırkı geçti ve bu güne kadar sadece on olayda zanlılar ele geçirilebildi.
Almanya'da 15 Temmuz'dan beri meydana gelen kundaklama eylemlerinin sayısı kırkı geçti ve bugüne kadar sadece on olayda zanlılar ele geçirilebildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mahkumlarla poz, operasyonu ifşa... ABD, Kristi Noem'i konuşuyor: "Bakan mı fenomen mi?"
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…