Alman medyası: "Scholz, Biden'ın görüşme davetini geri çevirdi"

Alman medyası, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un ABD Başkanı Joe Biden'ın Washington'da görüşme davetini geri çevirdiğini belirtti
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alman haber dergisi Der Spiegel'in haberine göre ABD Başkanı Joe Biden, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'a Ukrayna krizi nedeniyle Washington'a kısa süreli bir ziyaret gerçekleştirmesini teklif etti. Ancak Scholz'un bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.
Scholz'un Beyaz Saray'dan gelen teklifi geri çevirme nedeninin önceden planlı İspanya ziyareti ve Almanya'daki korona virüs vaka sayılarının yükselmesinden kaynaklandığı ifade edildi.
Scholz'un bu süre zarfında ülkesinde olması gerektiğini söylediği belirtildi. Her iki tarafın da görüşme ayarlamak için çalıştığı, şubat ortasına kadar görüşmenin gerçekleştirilmesinin beklendiği aktarıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Papa'nın cenaze töreninde krizi önleyen isim “Melani Trump” oldu! Dudak okuma uzmanı çözdü…
İran’daki patlamada can kaybı artıyor: İşte o limanın stratejik önemi!
Papa'nın tabutu kapatıldı! Yüzüne beyaz örtü örtüldü
Avustralya’yı öfkelendiren karar: Helikopterden ateş açan keskin nişancılar 700 koalayı öldürdü!
Hindistan ve Pakistan savaşın eşiğinde mi? İşte gerilime dair 5 soru 5 yanıt...