ABD'den yeni açıklama: "Rahatsızız"

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, "Türk medyasının bazı unsurlarında büyükelçimiz, diğer üst düzey Amerikalı yetkililer, uluslararası medya temsilcileri ile özel Amerikan vatandaşları ve grupları hakkında devam eden temelsiz saldırıları derinden rahatsız edici buluyoruz" dedi.
Psaki, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul merkezli operasyonlar sonrasında bazı gazetelerde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve ABD ile ilgili çıkan haberlere yanıt verdi.
Psaki, şunları kaydetti: "Bazı Türk medyasında, büyükelçimiz, diğer üst düzey Amerikalı yetkililer, uluslararası medya temsilcileri ile özel Amerikan vatandaşları ve grupları hakkında devam eden temelsiz saldırıları derinden rahatsız edici buluyoruz. Türk yetkililere, Amerikalı yetkililer hakkındaki bu tür iddialara dair endişelerimizi ilettik. Türk yetkililer, büyükelçi Ricciardone dahil, Amerikalı yetkililere karşı bu tür yanlış suçlamalara itibar etmedikleri noktasında bizi temin ettiler. Türk hükümetinin görüşleri hakkında daha fazla soru için sizi Türk hükümetine yönlendiriyoruz".
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
24 saattir söndürülemedi! Zehirli kimyasal endişesi: Suyla temas ederse... Uzmanlar uyardı: Bedeli ağır olabilir!
Dünyayı kasıp kavuran yeni trend: SLEEPMAXXING! Kırmızı ışık detayı...
Rusya'nın kalbine yoğun İHA saldırısı: İşte Moskova'dan görüntüler...
Elon Musk Polonyalı bakanı yine hedef aldı: O bir Soros kuklası
Elon Musk'ın açıklamaları önce Polonya'yı, şimdi de İtalya'yı karıştırdı: Meloni'ye baskılar artıyor!