ABD'de ilk kez bir kişi, ikinci defa Kovid-19'a yakalandı

ABD'nin Nevada eyaletinde bir kişi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanıp iyileştikten sonra ikinci kez enfekte oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD basınında yer alan habere göre, Hong Kong, Hollanda ve Belçika'nın ardından ABD'de de ilk kez bir kişide, ikinci defa koronavirüs tespit edildi.
Nevada'da oturan 25 yaşında bir erkek, nisanda koronavirüse yakalanıp iyileştikten 48 gün sonra tekrar enfekte oldu.
Koronavirüse ilk yakalandığı zaman hafif belirtiler gösteren hasta, ikinci kez enfekte olduğunda hastalığı daha ağır atlattı. Haberde, bu durumun dünyada bilinen ilk örnek olduğuna işaret edildi.
Nevada Üniversitesinden uzmanlar, iki kez enfekte olan kişideki ilk ve ikinci virüsün genetik açıdan birbirinden farklı oluğunu belirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Lüksemburg'da bu soruya yanıt aranacak: AB, ABD'nin tarifelerine misillemede bulunacak mı? "Küresel ticaret sisteminin paradigma değişimi"
Küresel piyasalar kırmızıya döndü, Trump vergileri ‘ilaç gerekli’ diyerek savundu! 'Ekonomik nükleer kış' uyarısı…
Hamas’tan İsrail’e roket yağmuru! Aylar sonra en büyük saldırı...
Trump'ı ölümle tehdit etmişlerdi! Uyarı geldi
2 hafta önce taburcu olan Papa’dan sürpriz: Aziz Petrus Meydanı'nda halkı selamladı