ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Blinken Ankara'ya geliyor

Amerikan Dışişleri Bakan Yardımcısı Tony Blinken Türkiye'ye geliyor. Blinken, önce İsrail ve Filistin'e gidecek ardından da Ankara'da temaslarda bulunacak. Blinken sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle buluşup, Türkiye'de ifade özgürlüğü konusunda da görüşecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tony Blinken, Ramallah ve Tel Aviv'de temaslarda bulunacak. Doğu Kudüs'te Filistin sivil toplum temsilcileriyle iftarda buluşacak.
ABD Senatosu'nda Esad gerilimi
Amerikan Dışişleri Bakanı Yardımcısının son durağı da Ankara olacak. Ağırlıklı gündem başta Suriye olmak üzere güvenlik konuları ile terörle mücadelede Türk-Amerikan işbirliği.
Blinken, sivil toplum temsilcileriyle de biraraya gelecek. Gündem Türkiye'de ifade özgürlüğü olacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!