hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABD Başkanı Biden, Beyaz Saray'da Netanyahu ile görüştü

    ABD Başkanı Biden, Beyaz Sarayda Netanyahu ile görüştü
    expand
    KAYNAKAA

    ABD Başkanı Joe Biden, ABD'deki protestoların eşliğinde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü. Beyaz Saray'ın dışında protesto içerde ise görüşme vardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Görüşme öncesi ikili, basının karşısına çıkarak görüntü verdi.

    Biden, Netanyahu ile kameraların karşısında tokalaşıp hoş geldin dedikten sonra "görüşecek çok konumuz" var diyerek sözü Netanyahu'ya bıraktı.

    HARRIS İLE DE GÖRÜŞECEK

    Netanyahu da Biden'a 50 yıllık kamu görevi sırasında İsrail'e verdiği destek ve "İrlandalı Amerikan bir Siyonist" olduğunu açıklaması nedeniyle teşekkür ederek, gelecek aylarda da birlikte çalışmayı dört gözle beklediğini söyledi.

    Biden ve Netanyahu daha sonra görüşmeye geçti.

    Netanyahu, bugün Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile de bir araya gelecek.

    ABD Başkanı Biden, Beyaz Sarayda Netanyahu ile görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BIDEN VE NETANYAHU PROTESTO EDİLDİ

    ABD'de Filistin destekçisi göstericiler, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Beyaz Saray önünde protesto etti. ABD Başkanı Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu Beyaz Saray'da kabul ederken, Beyaz Saray dışında çok sayıda gösterici iki ülkenin Gazze politikasına tepki gösterdi. "Netanyahu bir savaş suçlusudur" yazılı pankartlar taşıyan bazı Yahudi grupların da katıldığı gösteride İsrail bayrağı ile protestocuların arasına giren bir kişi gerginlik çıkmasına neden oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow