8 yaşındaki çocuğu IŞİD'e götürdü iddiası

Kosova'daki bir TV kanalına katılan Prenvera Abazi, kocasının 8 yaşındaki oğlunu kaçırarak Suriye'de IŞİD'e katıldığını iddia etti.
Prenvera'nı iddiasına göre, kocası Arben Abazi, 3 ay önce 8 yaşındaki oğlu Erio'nu alıp Suriye'de IŞİD'e katıldı.
Abazi'nin eşi Pranvera Abazi, olayı Kosova'daki bir TV kanalında anlattı.
Pranvera Abazi, tehditler nedeniyle 3 ay hiç kimseye bu olayı anlatmadığını söyleyerek, sosyal medya sitesi Facebook'ta oğlunu ve kocasını IŞİD saflarında gördükten sonra konuşmaya karar verdiğini söyledi.
Pranvera, 3 ay kocasının ve oğlunun kaçırıldığını sandığını ve bilinmeyen kişiler tarafınca polise gitmemesi için tehdit edildiğini bildirdi.
Pranvere, sosyal medyada kocası ve oğlunun, IŞİD saflarına katıldığını görmesi üzerine Kosova polisine başvurduğunu ve koruma altına alındığını ifade etti.
Oğlunun ve kocasının sosyal medyadaki fotograflarını gösteren Pranvera Abazi, oğlunun Kosova'ya getirilmesini istedi.
'Recep Tayyip Erdoğan' kavgası!
Pranvera, kocasını 'oğlunu IŞİD'e götürmekle' suçladı. Kosova'daki sivil toplum örgütleri, İslam Birliği ve diğer kurumlar, Pranvera'nın oğlunun Kosova'ya gelmesi için harekete geçti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Myanmar'daki depremlerde can kaybı 1700'e yükseldi! Yıkımın boyutu uydu görüntülerine yansıdı...
ABD’de Tesla bayileri önünde protestolar artarak sürüyor: "Elon'dan nefret ediyorsan korna çal"
Danimarka'dan ABD'ye "Grönland" tepkisi: "Yakın müttefiklerinizle bu şekilde konuşamazsınız"
Myanmar'ı vuran 7.7 büyüklüğündeki deprem: 334 atom bombası gücünde!
NATO'nun yıl içindeki en büyük tatbikatının öne çıkan ülkesi Türkiye oldu