2. yardım gemisi Mısır'a ulaştı

Kahire Büyükelçisi Salih Mutlu Şen, Mısır'a ulaşan 2. yardım gemisi ile ilgili TRT Haber'e özel açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kahire Büyükelçisi Salih Mutlu Şen, Kızılay, Diyanet İşleri Başkanlığı ve liman yetkilileriyle gemiyi karşılamak üzere hazır bulunduklarına dikkat çekerek şunları söyledi:
"Gemide bin 500 ton yardım malzemesi var. Geminin tamamı dolu. Özellikle konserve gıda, su, kışlık kıyafet, çadır, jeneratör, ambulans ve tıbbi malzemeden oluşuyor. Uçaklarımızca getirilen malzeme 300 tona yakın. Sadece bu gemiyle gelen yardım malzemesinin miktarı bin 500 ton."
Şen, yardımları bugün ya da en geç yarın indirmiş olacaklarını söyleyerek "Bunlar gecikmeksizin Gazze'ye gönderilecek" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kızıl Gezegen'den yeni sismik veriler elde edildi
İlk adımı kim atacak? Trump telefon bekliyor, Şi’den ses yok...
Orta Doğu'da ve dünyada tansiyon yüksek! Türkiye'den İran'a 5 kritik uyarı
El Salvador: "ABD'den sınır dışı edilen çete üyeleri rastgele seçilmiyor" dedi... 'Yazım hatası' iddiaları...
ABD’de Demokratlar kampanya başlattı: Elon Musk'ı kovun