110 metrelik bayrak direği "casusluk" kaygısı yarattı

Hindistan'ın Pakistan sınırına diktiği 110 metre yüksekliğindeki bayrak direği, İslamabad yönetiminde "gizli kamera ile casusluk" endişesi yarattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yerel medyada yer alan habere göre, Lahor kentindeki Wagah sınır kapısının 200 metre uzağında dikilen Hindistan'ın en yüksek bayrak direği, tepesine gizli kamera yerleştirilerek Pakistan sınırlarının gözetlenebileceği kaygısına yol açtı.
Komşusunu uluslararası anlaşmaları ihlal etmekle suçlayan Pakistan, 110 metre yüksekliğindeki bayrak nedeniyle Hint makamlarına duyduğu endişeyi dile getirdi. İslamabad yönetimi, ayrıca, Hindistan'dan bayrağı Pakistan'ın Lahor kentinden görülemeyecek bir mesafeye taşımasını istedi.
Hint yetkililer ise bayrağın sınıra mevcut uzaklığının yeterli olduğunu ve herhangi bir yasanın çiğnenmediğini iddia etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Jeff Bezos ve Lauren Sanchez Evleniyor! Hollywood Yıldızları Akın Edecek: Bir Kent Alarmda...
Oval Ofis’teki görüşmede büyük aksilik! Meloni devreye girdi…
Ukrayna’da Paskalya ateşkesi: Barış için fırsat mı, stratejik hamle mi? Dikkat çeken analiz...
Papa Françesko'nun Gündemi: Türkiye!
Meloni, Trump’ı ikna edebilecek mi? Gözler Beyaz Saray’daki görüşmede…