hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1 ay sonra yine halkın içinde olacak! Prenses Kate Wimbledon Tenis Turnuvası’nı izleyecek

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kanser tedavisi gördüğünü açıkladıktan aylar sonra geleneksel geçit törenine katılan Galler Prensesi Kate Middleton bir kez daha kamuoyunun önüne çıkacak. Prenses Londra'daki Wimbledon Tenis Turnuvası erkekler finalini izleyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galler Prensesi Kate Middleton yaklaşık bir ay sonra yeniden halkın arasına girecek. Hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Middleton, mart ayında kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı.

    Prenses Kate, kanser olduğunu açıklamasının ardından 15 Haziran’da ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı ve İngiltere’de düzenlenen geleneksel geçit töreni Trooping The Colour'a katıldı.

    Kanser tedavisi devam eden Prenses Kate'in Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu. Prenses Kate'in İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen tenis turnuvasına katılacağı doğrulandı.

    Prenses Kate, Wimbledon erkekler finaline katılarak kazananın kupasını takdim edecek. Kate, geçen yıl kupayı Sırp Tenisçi Novak Cokoviç'i yenen İspanyol Tenisçi Carlos Alcaraz'a vermişti. Finalde bu yıl da iki isim karşı karşıya gelecek. Kate Middleton Londra'da Wimbledon'a gittiği sırada eşi Prens William ise Berlin’de olacak. Tahtın bir numaralı varisi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'nin İspanya ile karşılaşacağı final maçını izleyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow