hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CNN TÜRK yeni yayın dönemine başladı

    CNN TÜRK yeni yayın dönemine başladı
    expand

    26 Eylül Pazartesi günü yeni yayın dönemine başlayan CNN TÜRK, yeni dönemde izleyicilerinin karşısına yepyeni ekran görselleri, grafikler ve jeneriklerle çıktı.

    360 derece kullanılabilecek yeni haber stüdyolarında haberin dili, sunuş şekli de değişti. CNN TÜRK’ün değişmeyen bir ilkesi ise, “hızlı, doğru ve derinlikli haber vermek”. Ekrandaki ve stüdyodaki değişiklerin yanı sıra yayın akışında da, 14.00-18.00 saatleri arasında yeni kuşaklar ve programlara yer verilecek.

    Her sabah CNN TÜRK’ün mutfağındaki isimlerle yapılan haber ve spor toplantıları canlı olarak ekrana gelmeye devam ediyor. Mahallenin Ablası Ayşenur Arslan saatini bırakmıyor.

    Haber kuşakları deneyimli isimlere emanet
    Hafta içi;
    06.00 – 09.00 “Güne Merhaba” kuşağını Özge Uzun,
    12.00 -14.00 “Bugün” kuşağını Başak Şengül,
    14.00 -16.00 “Bugün” kuşağını Deniz Bayramoğlu,
    16.45 –17.45 “360°” kuşağını Şirin Payzın,
    18.00 -19.00 “Ana Haber” kuşağını Nevşin Mengü sunarken;
    hafta sonu gün içi bültenlerini ve Hafta Sonu Ana Haber kuşağını Sultan Arınır,
    gece bültenleri ve Hafta Sonu Güne Merhaba kuşağını CNN TÜRK’ün deneyimli spikerleri Burak Törün, Tunç Arslanalp ve Büşra Sanay dönüşümlü olarak sunacak.

    Tartışma programları akşam kuşağına damgasını vuruyor....
    Habere her zaman olduğu gibi yeni yayın döneminde de çok önem veren CNN TÜRK, buna paralel tecrübeli gazeteciliğin duayen isimleriyle işbirliğine giderek, yeni bir tartışma programı ekrana getiriyor. Her Salı ve Perşembe saat 21.00’de ekrana gelecek “Dört Bir Taraf” adlı programda Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Enver Aysever ve Nagehan Alçı bir araya gelecek.
    Pazartesi ve Çarşamba günü 21.00’de Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge, Cuma günü 21.00’de Şirin Payzın ile Ne Oluyor? programları ve hafta içi her gün 19.30’da Cüneyt Özdemir ile beşN birK da ekrana gelmeye devam edecek.

    Emin Çapa yönetimindeki ekonomi haberleri ve Ebru Baki’nin sunumu Bilal Çetin, Metehan Demir, Prof. Dr. Emre Alkin’in yorumlarıyla Parametre ekonominin nabzını tutacak.

    Elçin Ergün, Melek Erhan, Serhat Dal ve Deniz Kilislioğlu gibi uzman muhabirlerle çalışan CNN TÜRK Ankara Bürosu yeni dönemde son dakika haberleri, perde arkası bilgilerle ekrana taşımayı sürdürecek. Hande Fırat ve ekibi Ankara’daki tüm gelişmeleri ekrana taşırken; siyasetin, bürokrasi ve diplomasinin önde gelen isimleri de Ankara’da canlı yayında ağırlanacak.

    Avrupa liginden maçlar, görüntüler, takımların performansları, basketbol ve futbol karşılaşmaları CNN TÜRK’te sporseverlerle buluşacak. Cem Yılmaz, Sabri Ugan, Ertem Şener, Emre Tilev, Uğur Önver, Nehir Babataş, Gözde Atasoy spor gündeminin nabzını tutarken yeni dönemde, Bilgin Gökberk ve Uğur Meleke de yorumlarıyla spor programlarına renk katacak.

    Bünyamin Sürmeli ile Türkiye’nin en güvendiği hava durumu yine CNN TÜRK’te olacak.

    Hayko Cepkin CNN TÜRK'te
    CNN TÜRK’ün yeni yayın döneminin çok konuşulacak programlarından biri de “Extreme G” olacak. Bol adrenalinli "Extreme G" programında Hayko Cepkin her hafta Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yapılan extreme sporları tanıtıp, aynı zamanda ünlü konuklarıyla birlikte bu sporları yapacak.

    Mesut Yar ile Burada Laf Çok
    Geç prime – time kuşağı da çok değerli bir isme emanet: Mesut Yar. Bu sene yazın en başarılı programlarından “Burada Laf Çok” yeni yayın döneminde de hafta içi her gün 23.45’te tüm hızıyla devam edecek.

    Hafta Sonu Keyfi
    Pınar Esen, sanat, müzik ve eğlencenin yer aldığı yeni bir sohbet programı Hafta Sonu Keyfi’yle hafta sonunuza 10.00’dan 12.00’ye keyif katacak.

    Maçın Yıldızı
    CNN TÜRK’ün diğer yeni programı "Maçın Yıldızı", unutulmayan maçları ve o maçların atmosferini hatırlatıyor. Tarihi maçların unutulmayan kahramanlarını ekrana taşıyor. Yakın geçmişi futbolun "ateşiyle" aydınlatıyor. Maçın yıldızları ve gizli kahramanları her hafta "unutulmayan" maçların "bilinmeyen" yönlerini CNN TÜRK'te, "Maçın Yıldızı" programında Önder İnce'ye anlatıyor.

    Nefise Karatay ile Afiş, Mehmet Yaşin ile Lezzet Durakları, Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa, Fatih Türkmenoğlu ile Hayat Gezince Güzel, Mehmet Alikişioğlu ile Reklamın İyisi, Taha Akyol ile Eğrisi Doğrusu, Ebru ile Pazarlık, Uğur Cebeci ve Emel Özuğur ile Kokpit ve Tahire Demircan ile Işıltılar, Arda Türkmen ile Arda’nın Mutfağı ve Leyla Ataman ile Check Up, Merva Ulusoy ile İş’te Gündem, Aynur Tartan ile Burada Hayat Var, Özel Sektör de CNN TÜRK’te ekrana gelmeye devam ediyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow