hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arap baharı ve ilham kaynağı olarak Türkiye

    Arap baharı ve ilham kaynağı olarak Türkiye
    expand

    Bugün saat 17.20’de Şirin Payzın ve Emin Çapa, Dünya Ekonomik Forumu İstanbul Zirvesi özel yayınında konuklarıyla “Arap baharı ve ilham kaynağı olarak Türkiye” konusunu ele alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa’da kriz, İşsizliğe çare, Enerjide arayış, Kadının gücü, İlham kaynağı Türkiye…

    Üç kıta İstanbul’da buluşuyor... Avrupa’da ekonomik kriz, Orta-Doğu’da yeni arayışlar ve örnek ülke Türkiye, İstanbul’da konuşuluyor. CNN TÜRK, Dünya Ekonomik Forumu İstanbul Zirvesi’yle ilgili tüm gelişmeleri 28 Mayıs’tan itibaren Emin Çapa ve Şirin Payzın ile hafta boyu 17.20’de ekrana getiriyor.

    Dünya Ekonomik Forumu hakkında Dünyanın en tanınmış işadamları ve siyasetçilerini biraraya getiren Dünya Ekonomik Forumu,                        4-6 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

    Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya bölgeleri ve bu bölgeler arasındaki ilişkiler ele alınacak.

    Toplantının teması, ''Reform İçin Yol Haritaları, Kapsamlı Büyümeye Giden Yollar'' olacak. Dünya Ekonomik Forumu’nun amacı, büyüme ve insani gelişme için ortaklıkları teşvik etmek. Bu amaç için Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'dan gelen hükümet, iş dünyası, medya ve sivil toplum lideri bir araya gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Küresel ekonomik daralmanın ışığında katılımcılar, - hükümetlerin ve iş dünyası liderlerinin bu bölgelerde inovasyonu - ve ekonomik çevikliği harekete geçirecek yeni modelleri nasıl tasarlayıp uygulamaya koyabilecekleri sorularına yanıt arayacak.

    Yapılan açıklamalara göre, bu etkinlik Dünya Ekonomik Forumu'nun 42 yıllık geçmişinde ilk defa, birden fazla bölgeye odaklandığı bir etkinlik olma özelliği taşıyor.

    YAYIN TARİHİ:  1 HAZİRAN 2012 / CUMA

    YAYIN SAATİ:  17.20

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow