hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rüyada Merdiven Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Merdiven Basamakları Nasıl Yorumlanır?

    Rüyada Merdiven Görmek Ne Anlama Gelir Rüyada Merdiven Basamakları Nasıl Yorumlanır
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Rüyada görülen merdiven, rüya tabircileri tarafından farklı şekillerde yorumlanmıştır. Bazı tabirciler, rüyada merdiven görmeyi sıkıntıdan sonra huzura ermek şeklinde yorumlamıştır. Bazılarına göre ise merdiven, hayal kırıklığına, üzüntüye, memleket hasretine, gurbete ve fakirliğe delalettir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Rüyada Merdiven Görmek

    Rüyada merdiven görmek, kişinin hayallerini gerçekleştirmek için çok fazla çaba sarf edeceği ve geç de olsa hedeflerine ulaşacağı anlamına gelir. Rüyasında merdivenle kendi evine çıktığını gören kişi, ani bir kararla iş ya da şehir değiştirebilir. Rüyada merdiven hem çabalamayı ve azmi hem de büyük değişimleri temsil eder.

    Siyah bir merdiven görmek, hane içinde yaşanacak büyük bir kavgaya işarettir. İki taraftan biri alttan almazsa kavga düşmanlığa dönüşebilir. Rüyada beyaz bir merdiven görmek ise, kişinin uzun zamandır görmediği bir kişiyle yeniden görüşeceğine ve geçmiş dargınlıkların unutulacağına delalettir.

    Rüyasında merdiven taşıdığını gören kişi, çok yorulacağı ama sonunda mutlu olacağı bir mücadeleye girişir. Bu mücadelenin sonunda eline yüklü bir para geçebilir ve tüm maddi sıkıntılarından bir anda kurtulabilir.

    Rüyada Merdiven Basamakları Görmek

    Rüyada merdiven basamakları başarıya, hedeflerin gerçekleşmesine, azme ve çalışkanlığa delalettir. Kişi rüyasında kaç basamak çıkıyorsa o kadar isteği gerçekleşecek demektir. Bazı rüya tabircilerine göre ise merdivendeki basamaklar gizli düşmanlara ve vesvese veren şeytanı temsil ede.

    Merdivende kaç basamak varsa o kadar sayıda dost yüzlü düşman var demektir. Bu kişiler rüya sahibinin yüzüne karşı gülse de arkasından onu çekiştirmekte ve dedikodusunu yapmaktadır. Bu nedenle rüyada merdiven, büyük bir uyarı anlamına gelir. Kişi dost ve arkadaş seçimlerinde dikkatli olmalı ve sırlarını herkesle paylaşmamalıdır.

    Rüyada Merdivenden Düşmek

    Rüyada merdivenden düşmek, hane halkından birinin kısa süreli bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir. Merdivenden düşmek, aynı zamanda, bir fırsatın elden kaçmasına, yakın çevreden biriyle yaşanan kavga sonrası hissedilen derin pişmanlığa, çekişmeye ve kavgaya delalettir.

    Rüyada Merdiven Çıkmak

    Rüyada merdiven çıkmak, uzun zamandır beklenen bir haberin gelmesine ve gelen haberle birlikte rahatlamaya, felaha ermeye işarettir. Merdiven çıkmak aynı zamanda yeni bir işe girmek ve helal para kazanmak anlamına gelir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow