hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rüyada Makas Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Makasla Kesmek Nasıl Yorumlanır?

    Rüyada Makas Görmek Ne Anlama Gelir Rüyada Makasla Kesmek Nasıl Yorumlanır
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sıklıkla araştırılan ve merak edilen konulardan birisi de rüyada makas görmektir. Rüyada makas görmenin anlamı derin ve farklı anlamlar içermektedir. Ayrıca makasın rüyada nasıl görüldüğü de çok önemlidir. Bu nedenle makas ile yapılan eylemlere göre rüyalar farklı şekilde yorumlanır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rüyada Makas Görmek

    Rüyada makas görmek genel anlamı ile birileri tarafından iftiraya uğramaya ve kişinin arkasından konuşulmaya dalalet etmektedir. Bunun dışında makas görmek mal ve paranın artmasına işaret etmektedir. Rüyada görülen makasın anlamı makasın ne şekilde görüldüğüne göre değişmektedir.

    Rüyada Makas Aramak

    Rüyada makas aramak da farklı bir şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin kaybettiği makasını rüyasında arıyor ise makam korkusu yaşamaya dalalet eder. Özellikle iş hayatında inişli çıkışlı bir duruma geleceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorumlanmaktadır. Rüyada makasını kaybeden kişi eğer evli ise dolambaçlı bir dönem geçireceğine dalalet eder.

    Rüyada Makas Kırmak

    Rüya sahibi rüyasında makas kırıyor ise iş ortamında hoş olmayan insanlar ile birlikte bulunmak zorunda olacağına yorumlanır. Rüyasında makas kıran veya kırdığı makası gören kişi beklemediği bir zamanda destek göreceğine işaret etmektedir.

    Rüyada Makasla Kesmek

    Rüyada makas ile bir şey kesmek veya bir şeyi kesmek için makas kullanmayı hayal etmek kimsenin tavsiyelerini dinlememek için verilen bir uyarı olmaktadır. Bu rüyayı gören kişi kendisini sıkıntıdan kurtarmak için başkalarının hatasından ders almayı seven birisidir. Fakat bu tutuma sahip olmasının kötü yanı deneyimlerden yola çıkarak ne yapılması gerektiğini söylemesidir. Bu da çoğu zaman kötü bir çözüm olarak görülmektedir.

    Rüyada Makas Bilemek

    Rüyada makas bilemek ise birinin çok kötü bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin etrafının davranışları önemsemeyen stresli insanlar ile çevrili olduğuna yorumlanır. Fakat bu rüya o kişilere karşı iyi davranılmasına izin verilmemektedir. Bu durumlar ile hiçbir ilgisi olmayan kişilere duyulan öfkenin haksız yere çıkarılacağına dalalet etmektedir.

    Rüyada Makas İle Saç ve Tırnak Kesmek

    Rüyasında makas ile saç, sakal ve tırnak ve bunun gibi uzantıları kesmek rüya sahibinin dostlarının arkasından konuşacağına yorumlanmaktadır. Ayrıca makasın kırık bir şekilde görülmesi ise tüm sermayenin tükenerek zor durumlara düşüleceğine dalalet etmektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow