hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rüyada Kömür Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kömür Taşımak Nasıl Yorumlanır?

    Rüyada Kömür Görmek Ne Anlama Gelir Rüyada Kömür Taşımak Nasıl Yorumlanır
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İnsanların tarih boyunca gizemini çözemedikleri bir konu da rüyalardır. Hala rüya hakkında bilimsel olarak çok fazla şey bilinmemektedir. Bu durum elbette insanları gördükleri rüyaların anlamlarını öğrenmeye çalışmaktan alıkoymamaktadır. Gece görülen rüyaların etkisinde kalan kişiler rüyalarının yorumlanmasını istemektedirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rüyada Kömür Görmek

    İnsanlar sayısız biçimde rüyalar görürler. Rüya tabircileri görülen rüyaların tüm ayrıntıları ile anlatılmasını isterler. Çünkü her rüyanın detayı birbirinden farklı yoruma sebep olur. Rüyada kömür görmek, rüya yorumcularına göre hayırlı ve olumlu bir rüyadır.

    Ancak rüya sahibinin rüyasının yorumlanabilmesi için rüyasının en ufak ayrıntısının da bilinmesi gerekir. Rüyada kömür nasıl görüldü, kömür sobanın içinde miydi, kömür bir araç üzerinde miydi, kömür çuvallarda mıydı? İşte bütün bu ayrıntılar o rüyanın manasını değiştirebilecek niteliktedir.

    Rüyada Kömür Taşımak

    Genel olarak rüyada kömür görülmesini alimler olumlu ve hayırlı bir rüya olarak değerlendirmektedirler. Kişi rüyasında kömür taşıdığını görmüşse bu durumda rüya şuna delalettir. Rüya sahibinin işinde başarılı olacağına, iş çevresinde ve işi ile ilgili itibar ve saygınlığının artacağına ve hatta terfi ya da taltif edileceğine delalet eder. Eğer kişi yeni bir iş kurmak ya da iş değiştirmek niyetinde ise bu başlangıcın kendisini yoracağına fakat sonunun hayırlı olacağına işaret olarak yorumlanır.

    Rüyada Sırtında Kömür Taşıdığını Görmek

    Kişi rüyasında sırtında kömür taşıdığını ve elinin yüzünün kömür karası olduğunu görmüşse bu durumda rüyanın şunlara delalet ettiği söylenir. Rüya tabircilerine göre, rüya sahibi çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edecektir. Sadece bu başarısı değil aynı zamanda toplumda, sosyal çevresinde itibarının artacağına da delalet ettiği söylenir. Son derece güzel ve hayırlı bir rüya olarak değerlendirilir.

    Rüyada Kömür Taşıyan Kişileri Görmek

    Rüya sahibi, rüyasında başka bir kişinin kömür taşıdığını görmüşse bu rüya bazı sıkıntıların yaşanacağına delalet eder. Kişinin kendisinin veya aileden birinin bazı sorunlar yaşayacağına ancak gerekli çareler ve çözümler bulunduktan sonra bu sıkıntılı süreçlerin ortadan kalkacağına delalet eder. Fakat kişinin gecikmeksizin sorunlarının çözümlenmesi için derhal harekete geçmesi gerektiği tavsiye edilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow