hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rüyada El Öpmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Anne Babanın Elini Öpmek Nasıl Yorumlanır?

    Rüyada El Öpmek Ne Anlama Gelir Rüyada Anne Babanın Elini Öpmek Nasıl Yorumlanır
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bir kimse rüyasında anne veya babasının elini öpmesi çok hayırlı işlere imza atacağını belirtmektedir. Rüyada el öpmek bereketi ve güzel şeyler yaşayacağına delalet etmektedir. Gelenek ve örf adetler gereği aile büyüklerinin çok saygın ve önemli bir yere sahiptir. Bu sebepten dolayı Rüyada anne babanın elini öpmek rüya sahibinin gerçekten aydınlık bir hayata sahip olacağına yorumlanmaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rüyada El Öpmek

    Bir kimsenin rüyasında el öptüğünü görmek gerçek hayatta istediği ve dilediği gönlünden geçen dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir. Rüyada el öpmek, hayırlı işler yapacağını, sevdikleri ile mutlu olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin toplum içerisinde hatırı ve sözü dinlenir bir kimse olacağını, yardım eli uzanacağına yorumlanmaktadır.

    Rüyada Anne Babanın Elini Öpmek

    Bir kimse rüyasında anne babasının elini öpmesi çok değerli bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Anne baba bir ailenin temel direğidir. Bu anlamda anne ve babanın duasını alıp elini öpmek bir evlat için çok değerlidir. Ana baba duası bir kişinin hayatı boyunca onu koruyan kalkanı olacaktır. Rüyasında anne babanın elini bir evlat öpüyorsa gerçek hayatta çok hayırlı işler başaracağına, evinin bereketinin kat kat artacağına sağlık ve güzelliğin bolluğun yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

    Rüyada Bir Devlet Adamının Elini Öpmek

    Rüyada bir devlet adamının elini öpmek rüyayı gören kişinin iş ve kariyer hayatının parlak olacağına, unvan değişikliği ve yükselişe geçeceğine, kazandığı gelirinin artacağına ve yönetici konumuna ulaşacağına yorumlanmaktadır.

    Rüyada Ölen Annenin Elini Öpmek

    Rüyada ölmüş annenin elini öpmek, rüyayı gören kişinin ölen annesinin duaya ihtiyacı olduğunu ve riya sahibinin annesine olan özlemini ifade etmektedir. Rüyada aynı zamanda hayırlı işler ve bereketli kazançların elde edileceğine yorumlanmaktadır.

    Rüyada Ölen Babanın Elini Öpmek

    Bir kimse rüyasında ölmüş babasının elini öpmesi, Hayırlı işlere ve kazançlara yorumlanırken, ölen babanın elini öptüğünü görmek kişinin hayat şartlarının iyi olacağına zorluklardan kurtulmaya da işaret eder. Aynı zamanda vefasızlık olarak ta yorumlanabilmektedir. Rüya sahibinin bir kimseye iyilik yapmasına rağmen ihtiyaç duyduğunda aynı iyiliği görememesi gibi bir durum söz konusu olabilmektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow