hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İkizler Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumları - 2022 İkizler Burcu Aşk ve Kariyer Yorumları

    İkizler Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumları - 2022 İkizler Burcu Aşk ve Kariyer Yorumları
    expand

    2022 yılında İkizler burcunu neler bekliyor? İkizler burcu sağlık, aşk ve ilişkiler, kariyer durumlarında yaşanacak değişimler merak ediliyor. İşte Boğa burcu 2022 yıllık burç yorumu..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pek çok kişi yeni yılda, burç yorumlarını merak ediyor. 2022 yılında İkizler burcu neler yaşayacak; aşk hayatı, kariyeri, para durumu ve sağlığı nasıl olacak diye merak ediyorsanız Benan Topbaş’ın hazırladığı İkizler burcu yıllık burç yorumlarına göz atabilirsiniz.

    İKİZLER BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

    İkizler burcunun 2022 mottosu başarılar ve tanınma olacak. İkizler burçları uzun zamandır süren hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Hayat enerjinizin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin de gündeme geleceği zamanlar olacak sevgili İkizler burçları.

    Ocak ayından itibaren kariyer eviniz hareketleniyor. Bu nedenle 2022 yılında kariyer evinizde yoğunlaşmalısınız. 2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

    2021 biterken 30 Aralık'tan itibaren Jüpiter kariyer evinize geçiyor. Kariyerde yükselme, teklifler, başarılar ve başarıyı ilgilendiren konular ve size o konuları getirecek önemli insanlar ile imzalar atacaksınız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şubat ayında ise gündeminizde yurtdışı gezileri, eğlence gibi alanlar kariyer evinize taşınıyor. İş nedeniyle sık seyahat edebilir, farklı ortamlarda bulunabilirsiniz.  Mart ayı ise İkizler burçları için arkadaş ortamları, iş arkadaşları ve yeni çevreler edinmek için çok uygun zamanlar yaratacak. Mart ayı da sizin için kariyerinize odaklandığınız bir ay olacak.

    Nisan ayında ise siz sevgili İkizler burçları ani kararlar vermeyin, daha dikkatli olun. Çünkü biraz sürprizli konular, unuttuğunuz konular gündeme gelebilir. Mayıs ayında Jüpiter 11. evinize geçiyor. Sizi yukarıya kaldıracak yeni fikirler, yeni oluşumlar gündemde olacak. 16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay ise iletişim ve kariyer evinizi aktive edecek.

    Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili İkizler burçları. Her zamankinden daha çekici, çekici ve popüler olacaksınız. Temmuz ve Ağustos aylarının gündeminde ise sevgili İkizler arkadaşlık ilişkileriniz canlanıyor. Güneş Aslan burcunda ilerlemeye başladığında aklınızdan geçen, yapmayı düşündüğünüz ne varsa bu döneme saklayabilirsiniz.

    Eylül ayında ise ikili ilişkiler ve sağlık alanları daha ön planda olacak Sevgili İkizler.  Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirecek. Kasım ayında ise hayatınızla alakalı vermeniz gereken kararları çok daha kolaylıkla verebilirsiniz. Aralık ayında ise sizlerle çalışan insanlarla çok mutlu olacaksınız. Siz de onlarla birlikte standartlarınızı yükselteceksiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA